Mrt08 GZ Kerkhof & Kerkhof Een Levendige Avond Over De Overgang PB

Powervrouwen op Internationale Vrouwendag

Rondom Internationale Vrouwendag (8 maart) zie je bijzondere voorstellingen in Schouwburg Amstelveen van echte powervrouwen.

Zo brengt Margje Wittermans een muzikaal eerbetoon aan verzetsheldin ‘Tante Truus’ en presenteren Kerkhof & Kerkhof een levendige avond over de overgang.

Muzikaal eerbetoon aan verzetsheldin
In het kader van Internationale Vrouwendag brengt Margje Wittermans op vrijdag 8 maart een muzikaal eerbetoon aan verzetsheldin Geertruida (Truus) Wijsmuller (1896-1978). Begeleid door multi-instrumentalist Janos Koolen vertelt Wittermans het verhaal van deze onverschrokken vrouw die in de Tweede Wereldoorlog het leven van meer dan 10.000 Joodse kinderen redde. Waarom Truus is een verhaal van moed en daadkracht dat iedereen moet horen.

Een levendige avond over de overgang
Kerkhof & Kerkhof komen op Internationale Vrouwendag naar Amstelveen met hun populaire theatertour: een Ladies Night over opvliegers, zweetnachten, gemberthee en spreekkamerhumor. Het belooft een informatieve en cabareteske avond te worden.

Er is bij deze voorstelling een schrijftolk aanwezig voor doven en slechthorenden. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact op met quirine@schouwburgamstelveen.nl voor de mogelijkheden.